V. ker 3+1 szobás "raktár"

 2009.02.04. 22:42
Ajánlat:eladásra kínált ingatlan
Típus:lakóterület
Vételár: 19 M Ft
Telekterület: 95 m²
Villany: van
Víz: van
Gáz: van
Csatorna: van
Cím:Budapest, 5. kerület, Stollár Béla u.

Az V. kerületben, Lipótvárosban, a Stollár Béla utcában eladó egy hivatalosan 83 m2-es (a valóságban 95 m2-es), vízórás, 3 + 1 szobás, boltíves, 3 m belmagasságú, felújítás alatt lévő, utcai bejáratos, pinceszinten elhelyezkedő raktár, tégla házban.

Az ingatlant 3 éve újították fel, felszereltek egy modern, elektromos üzemeltetésű központi fűtésrendszert, mely pár perc alatt kellemes meleget teremt minden helyiségben. Az ingatlan 3 szobája mellett a vizesblokk helye is ki lett alakítva. Kiválóan használható a közelben lévő West-End bevásárlóközpont boltjainak raktárhelységként vagy ideális adottságai miatt, könnyen átalakítható egy hangulatos teázóvá, ahol a fiatalok egy forró csésze tea mellett eltölthetnek egy vidám estét. Budapest szívében, közel a körúthoz helyezkedik el, ezért rendkívül jó az ingatlan körzetében a közlekedés. Ipari áram (3 fázis) kialakítható. A lakás hitelre is megvásárolható!

Egy kis fantázia és befektetése sokszorosan megtérül.
Az ingatlan ára: 19 Millió Ft

www.ingatlan.com/elado/lakoterulet/Budapest/V._kerulet/Stollar_Bela_u./h2426242

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanpanama.blog.hu/api/trackback/id/tr72923408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása