VIII. ker. Somogyi "pinceborozó"

 2009.02.03. 23:03
Ajánlat:eladásra kínált ingatlan
Típus:házrész
Vételár: 450 M Ft
Alapterület: 1411 m²
Telekterület: 600 m²
Ingatlan állapota: újszerű
Épület szintjei: 2
Pince: van
Tetőtér: beépíthető
Fűtés: gázkazán
Komfort: összkomfortos
Parkolás: utcán, közterületen
Cím:Budapest, 8. kerület, Somogyi Béla u.

Budapest Centrumában, a Corvin Áruház és az épülő Ablon szálló közvetlen szomszédságában eladó, egy pince + földszint+ 1 emeletes lakóépületben kialakított korszerű pinceborozó, a földszinten kévézó, melegkonyhás étterem, recepció, korszerűen lefedett világítóudvar és a beépítetlen tetőtér. Az eladás tárgya még: a lakóházban további két lakás is. /104 m2, ill. 33m2-es/. Ezek az árban benne vannak! A lakóépületben további 4 lakás van még, melyek szintén kivásárolhatók!
Az épületre további két szint, plussz tetőtér beépíhető, melyet statikus szemrevételezéssel igazolt. Lehetőség van a ház összes lakásának kivásárlásárlására is, de ezt a fenti ár nem tartalmazza.
Kiváló lehetőség egy 110 szobás 3' -s, vagy fapados szálloda fejlesztésére, melyet az 5, 5-ös szinterületi mutató lehetővé tesz.

http://www.ingatlan.com/elado/hazresz/Budapest/VIII._kerulet/Somogyi_Bela_u./h2074019

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanpanama.blog.hu/api/trackback/id/tr2921409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása